4

bosan..

Posted by crow zero 2 on 6:06 PM

salam..hari ni bosan btul la..crow zero lak gi jalan2..x dpt nak borak ngan die buat mase nih..so, hari ni sye tgk muvee utk mghilangkan kebosanan sye ..antara muvee yg saye tgk ialah papadom..mule2, igt x best sgt..bile da tgk, boleh thn gak ar best die..cter tu mengshkan tntg sorg ayah nih yg slalu mengekori ank die spye ank die selamat..msleh ar cter pnjg2..klu nk tau cter strusnye..download ar cter nih..ni link die..
* time kaseh kpd AMH yg mengupload cter nih..

7

DENGARKANLAH KAWAN...

Posted by crow zero on 6:27 PM
post ni saya buat khas utk seorang kawan saya yg tidak mgerti ape itu 'sahabat'....
saya akn bahasakan diri saya 'aku' dan dia 'kau'..
anggaplah ini sbg satu luahan perasaan...

BUATMU TEMAN....~
..:weh,,,ko tau tak..sebenarnya aku da lme tak puas hati gn kau...kalo nk kate,,bukan sekali dua..da byk kali weh..aku jammed..aku benci..aku sakit hati...taktau cmane nk smpai an kt kau..aku harap,,lepas ko bace ni ko ade siket terase ar..SIKET pon xpe ar..asal an ko ade perasaan sbg seorg kawan...tolong la..TOLONG!!..aku bukan slalu minx tolong kau ni...sekali ni je,,plizzz!!..kau nk tau ape yg aku,,eh bukan aku je,,die die die n die..tak puas hati gn kau??nk tau tak??nk tau???nk tau??kau mmg..sume bnde kau nk tau..kdg2 bnde yg org ktegori an private n confidential pon kau nk tau....sume bnde kau nk kebas...terutama nya mereka2..kau xyah la nk kebas2 org nye..xde sndr punye ke???cuba usaha sket...kau tau tak???tindakan kau tu buat org sekeliling kau menyampah + benci + menyirap n berbagai ar..kau buat mcm tu,,org akan anggap kau ni mcm bukan kawan tp LAWAN...waktu tu ngkau la org yg ktorg pikir musuh...kawan yg tikam belakang..kawan yg makan kawan..kawan yg tak kenang budi...kawan yg ibarat kacang lupakan kulit.....sume kau..aku harap kau bace post ni..muhasabah diri sket..aku tak ckp aku perfect..aku ta cakap aku tk pernah sakit an hati org...tp kau!!kau!!kau da melampau...!!!tolong eh..kdg2 tu,,kau lebih pentingka org laen drpd kawan2 kau sndr...kawan2 yg org bole kata rapat la...classmate kau....kau sebok gn kwn2 perempuan kau..smpai ktorg sbelah mata pon tk nmpak agaknye..

sori3...insan yg teraniaya...salam ting 3...

2

Crew Production..

Posted by crow zero on 1:00 PM
~Kenali KAMI....saya,,crow zero,,selaku presiden bersama (crow zero 2),,mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan kepada crow zero 2 kerana sudi memperindahkan blog ini...Selain itu,,sya juga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha terutama kepada rakan2 seperjuangan KAMI..saya ingin memohon salah dan silap...
~Buat pembaca yg dihormati,,request utk lagu atau movie atau apa2 sahaja software turut dialu-alukan...hal ini kerana KAMI merupakan salah satu followers AMH..so,,kalo nk ape2 just request...link yg gerenti superduper laju akan diberi...sma ada movie melayu indon omputih thailand korea jpan..ape2..
~Jgn lupa,,add team KAMI di crowzero_team@yahoo.com  ..thnx n tata!!

0

memperkenalkan diri..

Posted by crow zero 2 on 9:35 AM
salam..saya crow zero 2..merupakan salah sorg editor dan contributor di bwh kepimpinan crow zero..haha..saya tidak dpt mengemaskini dan mengupdate blog nih dlm 3 ato 4 hari camtu ar..coz..nak blik kmpg..maklumlah..bsok raya aidiladha..saya mnghrp supaya crow zero dpt mengupdate blog nih smsa ketiadaan saya..haha..mcm ayt nak wat krangn lak..ape pun..selamat menyambut hari raya aidilaha..

0

kawan ke??

Posted by crow zero on 9:06 AM
kawan ialah ????? sahabat lak?? ade sorang insan nih..mungkin kawan tp yg pstinye bkn sahabat ar..nme x leh kasi tau..die slalu myakitkn hati org trmsuk saya dan member saya..x tau ar die sedar ke x yg die sakitkan hati org..ape yg die wat tu, x leh ar kasi tau..mungkin 'aib org...tp..rsenye die tau kot yg die sakitkn hati org..die sngaje je wat bnde tuh..tu kawan ke nme nye??

+ blog ni boleh berkonsi perasaaan..
+ so,saya menshare prasaan saye..
+ mnx maaf sesgt kpd yg trase..

0

SALAM..

Posted by crow zero on 12:08 AM
Alhamdulillah,,berkat kesabaran selama bape minit tah,,,saya manage utk meyiapkan blog ini..Bukan atas tujuan nk menyinggung sesape...sje mengisi mse lapang,,,berkongsi ilmu,,berkongsi pengetahuan,,berkongsi pengalaman,,berkongsi kehidupan,,berkongsi perasaan...berkongsi segala macam jenis benda...saya org baru..masih serba ketidaktahuan..kalo ade ape2..BUZZ!! je ok..

Copyright © 2009 FINAL DESTINATION All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Distributed by Deluxe Templates