0

crowzero??

Posted by crow zero 2 on 9:31 AM

raze everything and start from zero..


3

USRAH????

Posted by crow zero on 5:39 PM in
Assalamualaikum sume!!huhuhu..lama abg crowzero tak post kan..bkn apa..malas lah...ok sume,,hari ni nk cter siket r..sikit ke??ntah..nilai r sndr nnt..hari tu kan..hari apa ah??jumaat kot...lps result tu..pegi la ****** an...bkn ******* tp ******...mahal gler kot..lebih kurg RM** la...tp b'baloi jugak lah..main2 r kt dlm tu..pegi bkn gn family,,tp gn kwn2 abg i je...hahaha....taktau la pulak mcm tu sekali rapatnya abg i gn 'usrah'nya..apa yg i nk tekan kan kt sini ialah 'usrah'...memandangkan i sorg je yg underage dlm grup tuh(hahaha)..i dilayan dgn bgtu baik skali..bangga ar jugak..segala bnde ditanggung..tp!!tp....yg i nk cter sbnrnya,,program usrah yg i tgk tu..i tktau apa2 pon,,tbe2 je abg i sggah masjid nilai mlm tu..dkt gn uia,nilai ..lps solat tu,,g dewan kuliah uia tu..abg i masuk ajak skali..i pon join dgn muka letih dan tebal tu..lepak2 r..hmmm,,first time tgk usrah org dewasa dpn mata ni....mcm mana diorg handle,,ok lah..satu pendedahan gak kt i ni...mmberi idea...tp usrah ni ada pompuan skali an..bes lah..i dpt la satu pengalaman..tkde la hari tu suka ria berduka lara je..ada la jugak pengisiannya..sgt puas hati...mcm mana diorg buat??itu sume i sorg je yg tau...i tak dpt nk cter kan balik la...nk simplify kan bnde tu payah gak..i ni bkn la pakar sgt dlm math ni..hahahaha...ok sume,,,i da semakin malas nih....ok...(bg lah comment kt post ni sebyk mgkin,.i tak paksa pon..:)

p/s: weh crowzero 2..hutang aku 2 rggit??..haha tkpelah..aku halalkan..huhuhu

2

ALHAMDULILLAH...

Posted by crow zero on 3:45 PM in
"alhamdulillah,,aku bersyukur padamu ya Allah"..itulah ungkapan yg mampu diucapkan setelah keputusan pmr diumumkan pd khamis lalu..tahniah kepada team crowzero serta rakan2 seperjuangan yg lain..result pada tahun ini cukup mmbanggakan..51 org straight a's n ramai jugak yg dpt 7 gn 8 a..tahniah sekali lg...pmr ni bukan la bermakna berakhir segalanya..warm up je tuk spm..tak smestinya yg 9a akn dpt bagos masa spm kan??..dan tak smstinya juga yg tak berapa nk ok pmr ni akan terus tak ok time spm nnt kan??..apa2 pon utk yg 9a jgn terlalu bangga dgn result kte..kdg2 Allah hnya nk menguji..tp kami mendoakan yg terbaik utk semua pelajar f3 smka shams tahun 2009 utk terus maju...

*ni nk letak credit sket buat mereka2 yg patut diberi kredit ...
~terima kasih kpd guru2 yg penat mengajar dan melayan kerenah ktorg..usaha ckgu amat berbaloi..kami hadiahkan 'A' buat ckgu..TERIMA KASIH CIKGU!!
~thanx juga buat ibu bapa yg byk bekorban tuk kitorg..syg mak gn ayah..MUAHH!!
~tak lupa,,syukran kpd kwn2 yg byk bersama..ada yg studi sesama,,teman life ktorg kt skola..korg mmg best..BFF k!!..aku harap korg tak pindah..RINDU KORG WEH!!

*p/s: 1) result kitorg 9a gn 7a..alhamdulillah..
        2) kelas ihsan kalah gn ikhlas 1 point je (20:21)

5

TOMORROW IS A BIG DAY!!..

Posted by crow zero on 12:44 AM in
24/12/2009 merupakan satu tarikh keramat di mana pelajar-pelajar PMR '09 akn mengambil result..apa yg pasti,,keadaan pelajar f3 skrg sudah menunjukkan tanda-tanda kecuakan dan kewonderpetan...mungkin hari-hari sblm ni kte tak rasa..tp hakikatnya kemuncak atau klimaks perasaan takut itu akan bermula tika saat wktu time lps isyak tu hingga lah sblm tido..dan kemungkinan besar juga kte tak dpt nk tido dok memikirkan baju apa yg nk dipakai esok..bukannya result..pusing kanan pusing kiri..pas2 ckp sorg2..ckp dlm hati..cuak gler esok..pikir-pikir,,bler ym dgn kwn2,,diorg kelihatan normal..mungkin pd zahirnya..tp pd batinnya..menangis melalak meraung menjerit-jerit..fuh,,punyalah takut..doa banyak2..nk tido pon tak senang..klimaks tu berpnjgn shgg la tido..takut tu smpai masuk kt dlm mimpi..hari esok tu,,mst bgn lebih awal dr yg biasa..buat solat tahajud kejap.doa.doa.doa...dok termenung sorg2..apakah result yg bakal aku dpt hari ni...dan saat ketika waktu time mak kte start enjin nk g skola tu la..klimaks kepada klimaks berlaku...hati kte akn berdegup skencang yg boleh...masuk kete,,pasang radio kuat2..radio pulak ckp psl result pmr..lagi la menangis..sampai skola..hampir kepada peleraian di mana kte akn berrjmpa rakan2 semula..borak2 nk senang kan hati padahal cuak jugak...skali lagi debaran tu dtg bler pegetua atau hem blk bwk result..pas2 nk umumkan pelajar 9a..mmg cuak gler..bler da dpt result berlaku la peleraian..lps semua persengketaan dan kecuakan kt dlm hati tuh..hmm,,betol tak???kte kne imaginasi dulu sblm buat sesuatu tu..igt tak dr.shukri ajar??haha..apa yg penting..kte da usaha..da doa..da tawakal..apa pon result yg mendtg..redha je la dgn ketentuanNya...

2

blog dengan wajah baru..

Posted by crow zero 2 on 8:09 PM
Assalamualaikum..blog kami (terimakaseh.blogspot.com) berwajah baru..sbnrnye kitorg dah lame nk tuka layout blog ni..tp x jumpe layout yg sesuai dgn jiwa kami..hehe..stlh sekian lme, akhirnye crowzero mnjumpai layout yg sesuai..credit to crowzero..sblm ni,, layout blog kitorg trlmpau simple dan kurg menarik..stlh dinsht bbrp kali oleh cik wardah07,,so, dah smpailah msenye kitorg tuka layout agr nmpk lebih menarik dan menawan..semoga anda semua enjoy bce blog nih..di smping itu, komen ar post2 kitorg..akhir skali...nk tye.. ape pndpt anda dgn layout baru nih?? semoga layout dpt memberi lebih keselesaan kpd anda semua..lg 1..ape pndpt anda tntg blog nih..bg tau ar ape yg kurg spy kitorg dpt merepair kelemahan kitorg dan dpt mghsilkan blog yg lebih bagus dan menarik...


p/s: bg pndpt anda kat komen post ni eh..jgn bg kat chat box

0

InsyaAllah..Amin..

Posted by crow zero 2 on 12:00 PM
assalamualaikum..minx maaf sbb lme mghilang..x dpt nk update blog nih..anyway, terima kaseh kpd crowzero krn sentiasa mengupdate blog nih..x tau nak tulis pe..ape pon..kepada sesiape yg ambik PMR taon ni trmsuk diri kami sndiri..semoga mndpt keputusan yg cemerlang..especially bdk SHAMS (shbt2 kami)..semoga taon ni.,1 batch dpt 9A..doakan ye..amin....tggl 2 hari je lg..(x trmsuk hr ni ar)..cuak giler nih..k..ar..klu rajin n ade idea..insyaAllah sye post lg..salam..

0

FAKTA-FAKTA MEMBINGUNGKAN..

Posted by crow zero on 1:17 AM in
~Dalam bahasa Inggeris dan Italy, jurugambar dikenali sebagai paparazi. Perkataan itu dipercayai diambil dari watak paparazzo dalam filem La Dolce Vita yang diterbitkan oleh Federico Fellini pada tahun 1960. Dalam bahasa melayu pula, ayah kepada seorang budak yang bernama Razzi juga boleh dikenali dengan nama papa Razzi.
~Bendera negara Denmark telah dicipta 700 tahun lampau, menjadikan bendera paling lama digunakan di dunia lebih lama daripada penggunaan susu cap bendera.
~Magnet ialah sejenis logam yang juga digelar besi berani. Sebagaimana namanya magnet ialah besi yang berani menarik butir-butir besi lain kearahnya. Bagaimanapun orang yang diupah untuk menarik kereta bukanlah magnet.
~Cicak memutuskan ekornya apabila diganggu. Apabila cicak menyedari yang dia diekori oleh sesuatu, ia akan memutuskan ekornya supaya benda itu tidak mengekorinya lagi atas alasan tanpa ekor sudah tentu ia tidak akan diekori lagi.
~Bahawa seorang manusia normal tidak boleh menyentuh telinganya sendiri menggunakan siku.
~Burung dapat pulang ke sarangnya walaupun telah keluar kadangkala hingga beribu kilometer daripada sarangnya tanpa sesat atau silap walaupun tanpa bantuan kompas. Ini kerana setiap sarang burung mempunyai alamatnya yang tersendiri sebenarnya.
~Bunyi perkataan lempeng dan tempeleng adalah hampir sama walaupun ia berbeza dari segi rupa bentuknya. Tapi, walaubagaimanapun orang yang kena tempeleng masih boleh memakan lempeng apabila dia berasa lapar.
~Gunung berapi yang berusia tiga ratus tahun disahkan masih aktif untuk meletup. Tapi mengikut kajian ahli gunung, api elektrik di rumah kita tidak akan aktif jika tidak membayar bilnya selama tiga bulan.
~Orang yang tidak pernah kisah langsung tentang wang ringgit, pangkat, kedudukan dan harta dunia ialah Orang Utan.
~Ahli sains seluruh dunia bersepakat jika nasi ayam dimakan sewaktu lapar, perut kita akan mengalami satu tindakbalas yang berupa kekenyangan. Nasi ayam juga boleh digunakan sebagai ubat untuk menggembirakan hati kita bila nasi ayam yang dimakan itu dibelanja oleh kawan kita.

0

CeRiTeRa 2.(spoiler)

Posted by crow zero on 11:58 AM in
Aku hanya berdiam diri ketika berada di dlm kereta makcik itu..Aku masih berada dlm keadaan kebingungan..Akhirnya mkcik itu mulai bersuara..”Iwan,,kamu jgn risau..makcik akn bawa kamu pulang”…


Setibanya di perkarangan rumah,,aku melihat begitu ramai org..Pak Long,,paksu..semuanya ada..Rumah yg kosong di sebelah juga kini berpenghuni..Mungkin baru pindah..”Kamu ikut makcik dulu masuk ke dlm,,ya!”…

“Hah?,,mkcik ni jiran baru aku??”..aku hanya menuruti beliau..

“Skrg kamu ikut makcik ke bilik..”…

Aku hanya menurut kerenah org tua yg baru shj aku kenal itu..Kemudian..mkcik itu pon memulakan perbualan..

“kamu nmpak anak mkcik td??..kamu suka padanya??”..

“Soalan jenis apakah ini”,kata hatiku..

“ehmm,,boleh saya minta makcik jelaskan segalanya??”..

“kamu nikahi dia!!,,kamu jgn risau..keluarga kamu semua sudah menyetujui..dan pernikahan kamu akn berlangsung sebentar lagi..”

“HAH??,,apakah semua org sudah gila..masakan saya ini cuma 16 tahun..masih belum cukup matang utk bergelar suami..gila!gila!..saya tak mau makcik!!..demi Allah saya betul2 tidak mengerti….”

“sudah mkcik katakan td,,kamu hanya perlu bersabar..semua ini sudah diatur..tapi ingat!!,,perhubungan kamu ini ada syarat-syarat yg perlu kamu ikut…

***


Apakah syarat2 yg perlu Iwan patuhi.??.nantikan..

2

TAHNIAH!!TAHNIAH!!TAHNIAH

Posted by crow zero on 9:10 PM
Tahniah buat skuad bola sepak kebangsaan kerana berjaya merangkul pingat emas dlm temasya sukan Sea Laos..penantian 20 thn akhirnya terhenti pd mlm ni slps M'sia berjaya menewaskan Vietnam 1-0..haha,,puas hati gler..dah la sume ensem2..terutama Zaquan..huhu..maen jugak die mlm ni..tahniah!!tahniah...n sebelum lupa..SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431..semoga tahun baru ini memberi keberkatan kpd kita dan umat Islam seluruh dunia..lagi2,,,keputusan PMR 24/12/09..dah kuar berita td..fuh,,takot2..sma2 kte berdoa kejayaan utk mndpt keputusan yg cemerlang..9a..Amiin~

0

CeRiTeRa...(spoiler version)

Posted by crow zero on 12:54 AM
Pagi itu,,kami digemparkan dgn kehadiran seorang wanita yg ditemani oleh ibunya barangkali..Saat itu,,mata aku begitu tertumpu padanya,sedangkan ckgu bahasa melayu kami sibuk mengedarkan latihan di dpn kelas..Tidak lama kemudian,ibu kpd wanita tersebut mengetuk pintu kelas kami.Aku terus melayani fikiran aku..'Macam penah jumpa la minah tu..'
"Ah,,aku ni mmg slalu mcm ni,,pantang nmpak perempuan lawa sikit,,mula lah",,aku berkata sendirian..

Fakhrul,ketua kelas yg sgt berdedikasi itu memggil ckgu kami berkali-kali..Mungkin ckgu tidak menyedari akan kehadiran tetamu yang tidak diundang itu..
"Mintak maaf ckgu,,boleh saya berjumpa dgn seorg pelajar??..Aaa,,namanya Amirul Ridhuan..",,kata wanita itu..

Bagaikan halilintar,,aku tersentak,,aku begitu terkejut.."kenapa nama aku pula yg dipanggil.",,..aku musykil..Sejurus slps itu,,aku bangkit dr tmpat duduk dan terus ke luar kelas.Aku yg begitu terkenal dgn karakter pemalu itu memandang sinis kepada wanita yg begitu ayu tadi. Kemudian aku mengalihkan pndgn kpd ibunya pula..
"Kamu kena pulang skrg Iwan!!..kte da takde masa"
"kenapa saya pelu ikut ckp mak cik??makcik ni siapa?",,aku berada dlm keadaan keliru..macam2 perkara singgah kt kepala aku ketika itu..

"Ah,,ikut sajalah,,kamu jgn byk ckp!!.Ni,,mkcik da dpt kebenaran utk bawa kamu pulang..Ini suratnya,,bg pada ckgu kamu tu..
"Sekarang kamu kemas semua brg kamu dan ikut makcik pulang". Anaknya itu hanya tertawa bila aku memandang padanya.."Ishh,,mental ke apa budak ni"..

Aku tanpa terus bertanya, masuk ke dlm kelas semula dan mengemas barang2 aku.Kemudian aku memberikan surat itu kepada ckgu..Rakan sekelas aku hanya memandang dgn penuh tanda tanya..Aku keluar dr kelas dan menuruti kedua-dua tetamu yg penuh misteri itu...

***
Maka hikayat itu pon tamat..Jgn lupa smbgn nya mlm esok pd waktu yg sama..:)

2

hehe..:)

Posted by crow zero on 12:45 AM
rehat kejap eh..tgk la..ade mse on and update this blog..tp kalo tkde??..tkde lah..ade task kne buwat sblm abes cuti ni..adoih2..kne perah otak gler2 ni...haiyhh.!!aku tknk wat keje separuh jln nie..spe soh gatal2 nk buat..tkpe arh..i had to..tp naseb baek ade org nk tolong..huhu..k>>>>bubye

2

^-^...LaSkAr PeLaNgi...^-^

Posted by crow zero on 4:17 PM
haha..bosan duduk di rumah sbb xde ape nk wat..so,,tgn ni mle la gatal2 mencari bahan2 baru yg boleh membangun jiwa,,yg boleh menambah semangat dan inspirasi baru untuk terus hidup nieyh..haiyhh,,sementara menunggu result PMR '09 pd 28 dis ini (barangkali)...kte wat la sumthing yg berpekdah sket..ibadah jage,,n tmbah2 la ilmu tuk melangkah ke uppper form taon dpn...

so,,korg nk tmbah keyakinan melangkah ke alam prsekolahan taon dpn???..ape kate,,,korg bce novel ni...
haha..aku tak bce lg sbnrnye..tp AMH bg recommend soh bce..bkn sng AMH nk rekamen tuh..haha..novel ni pon diadaptasi jd movie..atas tu poster movie...movie die leh tahan sbb penulis nye turut jd sutradara mcm Ketika Cinta Bertasbih...lepas da bce n tgk movie ni,,mst hati korg tersentuh..rse best sgt..smgt je nk hidup...hak3...
download link :   http://www.mediafire.com/?hazqlkjn1x1
~hah,,bce2..bce novel nieh..
~ape yg penting??bkn kerjasama ar...soundtrack ok!!layan...
~(nk link movie pon bole,,tp request ar)


0

PeNaT..but i've sumthing to share wif..^-^

Posted by crow zero on 12:28 AM
Assalamualaikum w.b.t....

~hari ni seharian berjalan,,dr pagi smpai la ke mlm..fuhh,,letih tak terkata..dlm kete cm bese tido..radio pulak lagu lentok2..hari ni smpai 2 jmputan kawen..mle2 tu kt bongek..haha,,jmpe ustaz hisham..nk tegur tp die jln laju sgt tkpelah..anak die comel!!..then,,pegy kt melaka..kawan akq pulak..haiyhh,,mde2 da kawen..baru 20thn..tk jeles pon.!!..haha,,alang2 kt melaka uh,,jln2 kejap..kejap je..pas2 g rembau,,lepak smpai mlm...tido je la kt situ..da xde keje..OK..lets back to the main point..bkn sgaje nk cter kawen2 nie..haha..nk share gn pmbace sekalian mgenai sebuah kisah..hehe,,cter yg betol2 mengharukan...ni bkn kesah benar la..novel..member yg kasitau..aku pon lyn....
~nk tau cer ape??..novel ni da lme kot..tp hati aku yg baru terbukak nk bce..dgr tajuk mcm jiwang..tp mmg jiwang.."AyAt-AyAt CiNtA"...penah dgr??mst penah an..



~ni nk review sket..first of all..rating?? 10/10..
fouh,,cter ni smpai 4 org gler kt laki tu..spe ah tk igt..noura,nurul,maria gn aisha..agaknye..tp yg diketengahkan maria n aisha la..
~cter ni pasal cinta agung antara fahri gn aisha..tp dlm diam jiran fahri yg bangsa kristian juga minat kt die si maria tu...dlm mse yg sme nurul gak minat kt die tp lmbt pinang lak..si noura tu fitnah fahri yg mngndung an die..herghh,,cter sgt complicated..tp yg plg sedih sgt bler aisha tu berkorban..aku mmg tertarik gn watak aisha...aisha,,aisha..hah,,da2,,da pnjg..nk bce sndr..
~download link:   http://www.mediafire.com/?yiygzmjahzg
~mmg patut ar novel ni best-seller Asia..yg slack tu movie version die byk laen..kesal gn team production tu..buat la betol2..sakit hati je..tp not bad la..
~thnx up to Habiburrahman El-Shirazy..mmg novel ni mmbangun jiwa..aku da jd peminat dikau..haha..
~plg pnting,,soundtrack pon bes..hahaha...bce tau!!..layan...



ja-nee~..

0

Allah itu Wujud

Posted by crow zero 2 on 2:14 PM
ADA SEORANG LELAKI PERGI KE KEDAI GUNTING RAMBUT UTK MENGGUNTING RAMBUT DAN JANGGUTNYA. APABILA BARBER ITU MEMULAKAN TUGASNYA, MEREKA PUN BERBORAK DAN BERCAKAP MENGENAI BYK PERKARA.TAPI BILA MEREKA MULA BERBICARA MENGENAI ALLAH,BARBER ITU PUN BERKATA,'' SAYA TAK PERCAYA ALLAH ITU WUJUD.''''KENAPA KAMU KATA BEGITU?'' TANYA SI LELAKI TADI.
'' CUBA KAMU KELUAR DI TGH JLN ITU DAN TUNJUKKAN PD SAYA BAHAWA ALLAH ITU WUJUD. KALAU BETUL ALLAH WUJUD,KENAPA RAMAI SGT ORG SAKIT KAT LUAR TU? KENAPA MASIH ADA KANAK2 YG TERBIAR? KALAU BETUL ALLAH WUJUD,DAH TENTU TIADA KESAKITAN DAN KEPERITAN HIDUP DLM DUNIA NI. SAYA X DPT BAYANGKAN ALLAH YG MAHA PENYAYANG BOLEH MEMBENARKAN SEMUA INI BERLAKU''.
SI LELAKI ITU PUN BERFIKIR SEJENAK. TAPI DIA TIDAK MEMBERI SEBARANG JAWAPAN KERANA TIDAK MAHU MEMULAKAN PERTENGKARAN. SELEPAS BARBER ITU MENGHABISKAN TUGASNYA, SI LELAKI TADI PUN PERGI.SELEPAS BEBERAPA LANGKAH,SI LELAKI TADI TERNAMPAK SEORG LELAKI BERAMBUT PANJANG,SELEKEH,KOTOR DAN JANGGUT TIDAK TERURUS. SI LELAKI TADI PUN BERPATAH BALIK DAN PERGI SEMULA KE KEDAI GUNTING RAMBUT TADI DAN BERKATA,'' KAMU TAHU TAK YG SEBENARNYE BARBER JGK TIDAK WUJUD?''''KENAPA KAMU KATA MCM TU? SEDANGKAN SAYA BARU SAJE GUNTING RAMBUT KAMU TADI''.KATA BARBER.''TIDAK!'' KATA SI LELAKI TADI.''KALAU BARBER WUJUD, DAH TENTU TIDAK ADA ORG YG BERAMBUT PANJANG TIDAK TERURUS DAN KOTOR SERTA JANGGUT YG PANJANG DAN KOTOR MCM LELAKI DI TEPI JALAN ITU''.''AH! BARBER MMG WUJUD! LELAKI TU JADI MCM TU SBB DIA TIDAK DTG PADA SAYA UTK MENGGUNTING RAMBUTNYE!''.KATA BARBER.''TEPAT SEKALI!''. KATA SI LELAKI TADI.''THAT'S THE POINT!. ALLAH JGK WUJUD. ITULAH YG TERJADI (KEPERITAN&PENDERITAAN) JIKA MANUSIA TIDAK MENGINGATINYA DAN KEMBALI PADANYA UTK MEMOHON PERTOLONGAN.''

*credit to Fazira Amir

0

DK Talent...^-^..korg mst nangis tgk..LAYAN...

Posted by crow zero on 10:53 AM
ni time audition...




ni 1st live performance..aku lg ske yg ni dr yg final uh..haha...




ni final lak...dorg mmg best..


4

bosan..

Posted by crow zero 2 on 6:06 PM

salam..hari ni bosan btul la..crow zero lak gi jalan2..x dpt nak borak ngan die buat mase nih..so, hari ni sye tgk muvee utk mghilangkan kebosanan sye ..antara muvee yg saye tgk ialah papadom..mule2, igt x best sgt..bile da tgk, boleh thn gak ar best die..cter tu mengshkan tntg sorg ayah nih yg slalu mengekori ank die spye ank die selamat..msleh ar cter pnjg2..klu nk tau cter strusnye..download ar cter nih..ni link die..
* time kaseh kpd AMH yg mengupload cter nih..

7

DENGARKANLAH KAWAN...

Posted by crow zero on 6:27 PM
post ni saya buat khas utk seorang kawan saya yg tidak mgerti ape itu 'sahabat'....
saya akn bahasakan diri saya 'aku' dan dia 'kau'..
anggaplah ini sbg satu luahan perasaan...

BUATMU TEMAN....~
..:weh,,,ko tau tak..sebenarnya aku da lme tak puas hati gn kau...kalo nk kate,,bukan sekali dua..da byk kali weh..aku jammed..aku benci..aku sakit hati...taktau cmane nk smpai an kt kau..aku harap,,lepas ko bace ni ko ade siket terase ar..SIKET pon xpe ar..asal an ko ade perasaan sbg seorg kawan...tolong la..TOLONG!!..aku bukan slalu minx tolong kau ni...sekali ni je,,plizzz!!..kau nk tau ape yg aku,,eh bukan aku je,,die die die n die..tak puas hati gn kau??nk tau tak??nk tau???nk tau??kau mmg..sume bnde kau nk tau..kdg2 bnde yg org ktegori an private n confidential pon kau nk tau....sume bnde kau nk kebas...terutama nya mereka2..kau xyah la nk kebas2 org nye..xde sndr punye ke???cuba usaha sket...kau tau tak???tindakan kau tu buat org sekeliling kau menyampah + benci + menyirap n berbagai ar..kau buat mcm tu,,org akan anggap kau ni mcm bukan kawan tp LAWAN...waktu tu ngkau la org yg ktorg pikir musuh...kawan yg tikam belakang..kawan yg makan kawan..kawan yg tak kenang budi...kawan yg ibarat kacang lupakan kulit.....sume kau..aku harap kau bace post ni..muhasabah diri sket..aku tak ckp aku perfect..aku ta cakap aku tk pernah sakit an hati org...tp kau!!kau!!kau da melampau...!!!tolong eh..kdg2 tu,,kau lebih pentingka org laen drpd kawan2 kau sndr...kawan2 yg org bole kata rapat la...classmate kau....kau sebok gn kwn2 perempuan kau..smpai ktorg sbelah mata pon tk nmpak agaknye..

sori3...insan yg teraniaya...salam ting 3...

2

Crew Production..

Posted by crow zero on 1:00 PM
~Kenali KAMI....saya,,crow zero,,selaku presiden bersama (crow zero 2),,mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan kepada crow zero 2 kerana sudi memperindahkan blog ini...Selain itu,,sya juga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha terutama kepada rakan2 seperjuangan KAMI..saya ingin memohon salah dan silap...
~Buat pembaca yg dihormati,,request utk lagu atau movie atau apa2 sahaja software turut dialu-alukan...hal ini kerana KAMI merupakan salah satu followers AMH..so,,kalo nk ape2 just request...link yg gerenti superduper laju akan diberi...sma ada movie melayu indon omputih thailand korea jpan..ape2..
~Jgn lupa,,add team KAMI di crowzero_team@yahoo.com  ..thnx n tata!!

0

memperkenalkan diri..

Posted by crow zero 2 on 9:35 AM
salam..saya crow zero 2..merupakan salah sorg editor dan contributor di bwh kepimpinan crow zero..haha..saya tidak dpt mengemaskini dan mengupdate blog nih dlm 3 ato 4 hari camtu ar..coz..nak blik kmpg..maklumlah..bsok raya aidiladha..saya mnghrp supaya crow zero dpt mengupdate blog nih smsa ketiadaan saya..haha..mcm ayt nak wat krangn lak..ape pun..selamat menyambut hari raya aidilaha..

0

kawan ke??

Posted by crow zero on 9:06 AM
kawan ialah ????? sahabat lak?? ade sorang insan nih..mungkin kawan tp yg pstinye bkn sahabat ar..nme x leh kasi tau..die slalu myakitkn hati org trmsuk saya dan member saya..x tau ar die sedar ke x yg die sakitkan hati org..ape yg die wat tu, x leh ar kasi tau..mungkin 'aib org...tp..rsenye die tau kot yg die sakitkn hati org..die sngaje je wat bnde tuh..tu kawan ke nme nye??

+ blog ni boleh berkonsi perasaaan..
+ so,saya menshare prasaan saye..
+ mnx maaf sesgt kpd yg trase..

0

SALAM..

Posted by crow zero on 12:08 AM
Alhamdulillah,,berkat kesabaran selama bape minit tah,,,saya manage utk meyiapkan blog ini..Bukan atas tujuan nk menyinggung sesape...sje mengisi mse lapang,,,berkongsi ilmu,,berkongsi pengetahuan,,berkongsi pengalaman,,berkongsi kehidupan,,berkongsi perasaan...berkongsi segala macam jenis benda...saya org baru..masih serba ketidaktahuan..kalo ade ape2..BUZZ!! je ok..

Copyright © 2009 FINAL DESTINATION All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Distributed by Deluxe Templates